Josien & het team - Strike That Pose Yoga
15278
page,page-id-15278,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Josien

In 2010 ben ik begonnen met yoga. Ik was er nieuwsgierig naar en sindsdien heb ik af en aan yoga beoefend, tot ik in 2013 een docent leerde kennen die me echt inspireerde en me liet zien wat het ware effect van yoga kan zijn. Ik werd gegrepen door yoga, de filosofie en het gevoel wat ik ervan kreeg. Een geaard, fris, rustig en stil gevoel. In contact met de essentie. De beslissing een teachertraining in India te volgen was snel genomen. In februari 2015 ben ik naar Rishikesh India gereisd om daar de docentenopleiding tot hatha- en astanga-docent te volgen. Een geweldige ervaring die ik graag met jullie wil delen. De lessen die ik geef zijn persoonlijk, vriendelijk en kalm. Niet te zweverig, al kan ik een beetje spiritualiteit wel waarderen, maar vooral aards en nuchter. Thuiskomen bij jezelf is voor mij het belangrijkste wat ik je wil laten ervaren als je yoga doet. Dat je je lekker in je lijf voelt, in contact bent met je zelf, geaard, en vanuit daar open bent naar buiten. Dus eerst naar binnen en vanuit daar naar buiten.
Naast dat ik docent yoga ben, maak ik ook tekeningen en doe ik stylingwerk. Ik houd van grafische vormgeving, minimalistische tekeningen en vrouwfiguren.
tekeningen

Cilia

Mijn naam is Cilia Wüst. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Onderhand woon ik alweer 28 jaar in Heerenveen. Mijn 2 dochters wonen, studeren en werken in Groningen en Amsterdam. Ik werk als coach, beeldend therapeute en yoga teacher in Friesland. Mijn site praktijkzon.nl laat je zien wat ik zoal doe en breng. Op de maandagavond zal ik van december t/m maart Easy Flow Yoga en Hatha Yoga brengen bij Strike That Pose Yoga in Gorredijk. Daar heb ik veel zin in.
De yoga, zoals ik die doorgeef, heeft de focus op het bewust worden van het lichaam en haar / zijn taal. Deze bewustwording brengt je dichter bij jezelf, je grenzen en mogelijkheden in de breedste zin, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Daarnaast is de adem een belangrijk gereedschap met veel kracht waar ik jou graag bewust van maak tijdens de asana’s / yogahoudingen. Mijn lessen zijn zacht van aard; gericht op voelen, gronden, uit het hoofd in het lichaam zakken.
Ik heb veel zin om jullie te ontmoeten, en hoop dat we samen een mooie tijd gaan hebben. Namasté.
yoga-gorredijk-strike-that-pose-easy-flow-cilia
yoga-gorredijk-kim

Kim

Ik ben Kim (33), woonachtig in het mooie, nuchtere Friesland en ben veelal te vinden in Leeuwarden. Sinds mei 2017 ben ik afgestudeerd (500 uur Teacher Training) als yogadocent en ready to rock! Mijn yoga richting is met name Hatha en Poweryoga. Ik heb een sportieve achtergrond en neem deze ervaringen mee in de lessen. Daarnaast staat de bewustwording van spanning en ontspanning bij mijn lessen centraal, ik leer cursisten hiermee actief te leren ontspannen en dit voelbaar te maken. De komende tijd val ik in voor Josien op de woensdagavonden.

Mika

Yoga is een reis naar binnen. Als ik íets leerde tijdens mijn vierjarige hatha opleiding dan was het leren voelen. Dankbaar ben ik voor het pad dat ik daarin heb bewandeld ~ en nog steeds bewandel. Vanaf mijn 20e beoefen ik yoga, maar dat was die eerste jaren toch vooral: ‘standjes doen’, een soort rustige gymnastiek. Ik miste het contact met mijn innerlijke wereld, ik deed wat de anderen ook deden en vond het maar niks als ik een houding niet kon.
Uiteindelijk leerde ik yoga geven door zelf te voelen. Daar begint alles mee. Wat vertelt het lichaam? Wat vertelt de geest? Waar vind je de stilte? Mijn yogasessies kenmerken zich dan ook door verlangzaming en leren voelen. Er is maar één iemand die daar doorheen kan gaan en dat ben jij zelf. Ik begeleid slechts. Jij voelt. Na een sessie breng ik een eindontspanning waar ik je uithaal met klanken of zang. Daarna ga je de dag of avond in, met als onzichtbare getuige de stilte in jezelf. 
Ik ben heel blij dat ik bij Josien tijdens haar verlof mag invallen voor de Hatha en de Easy Flow Yoga en ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten. 
yoga-gorredijk-strike-that-pose-mika