Art - Strike That Pose Yoga
15300
page,page-id-15300,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
kunst-opsterland-josien-bruinsma

TEKENINGEN

Naast yoga heb ik nog een andere passie, tekenen. Tijdens mijn opleiding tot modestylist op de stylingacademie in Amsterdam werd de fascinatie voor de mode-illustratie steeds sterker. De vrouwelijke vormen, de strakke lijnen, het afstandelijke karakter, de high attitude  en het magische wat de vrouw in de tekening uitstraalde. Het raakte me meer dan de mode zelf.
Met de fascinatie voor de mode-illustratie heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Met een paar lijnen, vormen en kleuren zet ik een karakter neer dat staat. Less is more, het weglaten van zoveel mogelijk laat de ruimte aan de kijker om zelf te ervaren wat het beeld uitstraalt. Vaak geleid door eigen ervaring en emotie zal je zien dat er een diepe laag in de tekeningen zit, ondanks dat de ook veelzeggende leegte in het beeld overheerst.
Ik maak eigen ontwerpen, maar teken en ontwerp ook in opdracht. Tekeningen voor in het interieur, tattoo’s, geboortekaartjes, logo’s en huisstijlen… Verzin het en ik teken het. We kunnen vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te overleggen.