Yoga bij Strike That Pose - Strike That Pose Yoga
15080
page,page-id-15080,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
strike-that-pose-yoga-gorredijk-zonnegroet

YOGA

Yoga betekent verbinden, één worden. Met yoga verbind je lichaam en geest, en ervaar je dat je één geheel bent, dat er geen afscheiding is. De yoga zoals wij die beoefenen in het Westen is vooral gericht op oefeningen en meditatie. Door middel van het doen van oefeningen uitgevoerd op het ritme van de ademhaling creëer je ruimte in je lichaam en word je je bewust van wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.
Maak kennis met yoga bij Strike That Pose in Gorredijk

WAAROM YOGA?

Het regelmatig doen van yoga geeft je ontspanning, innerlijke rust en een fit en fris gevoel. In de drukte van alledag zorgt het beoefenen van yoga ervoor dat je veerkrachtig wordt en in balans. Door de verschillende houdingen met volle aandacht op het ritme van de ademhaling te doen, komen lichaam en geest tot rust. Wat vast zat in je lichaam of hoofd kan weer gaan stromen, de adem wordt diep, zacht en regelmatig. De gedachten komen langzaam tot rust en het lichaam wordt vitaal, soepel en krachtig. De geest wordt stil en helder.
Ervaar de voordelen van yoga en boek een les