Bedrijfsyoga Friesland - Strike That Pose Yoga
15298
page,page-id-15298,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

BEDRIJFSYOGA FRIESLAND

Strike That Pose Yoga biedt naast reguliere yogalessen ook bedrijfsyoga aan. Yoga bevordert het concentratievermogen, zorgt ervoor dat mensen minder gauw last hebben van stress, versterkt bewustwording over het zelf, eigen patronen, grenzen en verbetert de lichaamshouding.
Vaak en lang achter een bureau zitten kan zorgen voor rug-, nek- en schouderklachten. Met yoga verhelp je die klachten en worden werknemers bewust van hun houding. Opgetrokken schouders, geklemde kaken en het verstijven in de nek zijn manieren waarop het lichaam zichzelf aanwent zich vast te zetten als er sprake is van spanning en stress. Met bedrijfsyoga gaat het weer stromen, voelen medewerkers zich fit en vitaal en ook werkt bedrijfsyoga goed op het humeur. Dit alles zorgt ervoor dat mensen met plezier en energie naar het werk blijven komen: mensen blijven tevreden en worden minder snel ziek.
neem contact op voor een vrijblijvende intake
bedrijfsyoga-friesland-van-wijnen copy

                                    Bedrijfsyoga – Internationale Yogadag bij Van Wijnen Gorredijk

BEDRIJFSYOGA – AANBOD

STOELYOGA op KANTOOR

Stoelyoga is yoga waarbij gebruik gemaakt wordt van de stoel. Het is laagdrempelig, eenvoudig en wordt gedaan in de normale kleding, op de normale werkplek. De focus ligt op het loslaten van spanning en mindfulness. Een sessie is gemakkelijk uitvoerbaar in een lunchpauze, werkoverleg of voor of na werktijd.
laagdrempelig & eenvoudig

geen extra ruimte nodig

ontspannen & mindful

sessies mogelijk van 15 tot 60 minuten

BEDRIJFSYOGA op de mat

Bedrijfsyoga op de mat is een volledige hatha yogasessie van 60 – 75 minuten met daarin focus op inspanning, ontspanning, ademhaling en concentratie. Na de les voelen werknemers zich ontspannen, opgeladen, fit en vitaal. De les is voor iedereen geschikt en wordt gegeven op een plek in het bedrijf waar ruimte is om voor iedereen een yogamat neer te leggen,
inspanning & ontspanning

helpt bij schouder-, nek- en rugklachten

bevordert de sfeer op de werkvloer

persoonlijke begeleiding op maat

1 - OP - 1 COACHING

Soms is er meer nodig en loopt een werknemer vast. Dan biedt Strike That Pose 1 – op – 1 coaching. In wekelijkse of twee wekelijkse sessies begeleiden we de werknemer in een kortlopend traject en werken we aan herstel en ontspanning. We verkrijgen inzichten in patronen en gedrag. Ademhalingsoefeningen en wandelen zijn een onderdeel van de coachvorm, en de werknemer doet actief mee. Na afloop van het traject heeft de medewerker inzicht in zijn of haar valkuilen en handvaten en tools om verder te kunnen.

TEAMBUILDING / BEDRIJFSUITJE

Een yogasessie is ook zeer geschikt voor teambuilding of een bedrijfsuitje. Yoga betekent verbinding. Verbinding met jeZelf en datgene wat er om je heen is. In de vrijblijvende intake bespreken we een eventueel thema waar u als werkgever binnen het team aandacht aan wil besteden. Zo kan er dialoog ontstaan en leren werknemers elkaar van een andere kant kennen.
verbinding

luchtige sfeer

plezier

verdiepend effect

BEDRIJFSYOGA – PAKETTEN

bedrijfsyoga-friesland-van-wijnen-gorredijk

Pakket 1:

10 x yoga op de mat, 1 x per week. Inclusief vrijblijvende intake bij uw bedrijf.

 Pakket 2:

10 x stoelyoga, 1 x per week, inclusief vrijblijvende intake.

 Pakket 3:

Eenmalige sessie voor teambuilding of bedrijfsuitje, inclusief vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 Pakket 4:

5 individuele coachingssessies + intake.

Prijzen zijn in overleg en afhankelijk van de vorm van yoga en het aantal deelnemers.