Coaching & 1-op-1 - Strike That Pose Yoga
16132
page,page-id-16132,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
adem-coach-gorredijk-1

COACHING

Vaak duurt het even voordat je in de gaten hebt dat er even wat meer nodig is om terug te komen bij jezelf en te voelen wie je in essentie bent. Door invloeden van buitenaf, ervaringen uit het verleden, overtuigingen en hoge eisen kun je weg raken van jezelf. Dit kun je lang volhouden, maar op een gegeven moment geeft je lichaam aan dat er verandering nodig is. Dit kun je merken aan:
– spanningsklachten
– vermoeidheid
– onrust
– duizelingen en tintelingen
– het gevoel in je hoofd te zitten
– wisselende stemmingen
– hoge of snelle ademhaling
– kort lontje
– moeten ipv mogen
Als je je zo voelt is het fijn als er iemand is die hier ook ervaring mee heeft, en ook weet hoe je hiermee om kunt gaan. Bij wie je volledig jezelf kan zijn, bij wie je even niks hoeft. Een plek waar je je vertrouwd voelt en waar het veilig is om je te uiten.
adem-coach-gorredijk-5
1-op-1 sessies
In de coachingsessie zijn mijn heldervoelend zijn en intuïtie het kompas waarmee ik je begeleid op de weg die jou thuis brengt bij jezelf. In de coachingsessies leer ik je hoe je vanuit je hoofd in je lichaam zakt en leer ik je de signalen van je lichaam herkennen die aangeven wat er nodig is, zodat je ernaar kunt gaan luisteren. Je eigen grenzen bewaken en leven vanuit jouw essentie, vanuit jouw hart. Zodat je je eigen unieke pad gaat bewandelen. Er ontstaat ruimte voor jezelf en zoveel meer energie.
De behandelingen en methodieken die ik gebruik zijn:

– genezend ademen ®
– (yin) yoga
– essentiële meditatie
– Shiatsu
– Qigong

Tarieven
1-op-1 60 minuten: € 70,-
4 x 1-op-1 in 2 maanden: € 260,-
Word je geroepen en wil je hier meer over weten? Bel, app of mail me gerust. Vrijblijvend geef ik je meer informatie en kunnen we samen kijken of ik iets voor jou kan betekenen. Je bent welkom.
boek een 1-op-1-sessie met Josien