De docenten - Strike That Pose Yoga
15278
page,page-id-15278,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Josien

In 2010 ben ik begonnen met yoga. Ik was er nieuwsgierig naar en sindsdien heb ik af en aan yoga beoefend, tot ik in 2013 een docent leerde kennen die me echt inspireerde en me liet zien wat het ware effect van yoga en de adem kan zijn. Ik werd gegrepen door yoga, de filosofie en het gevoel dat ik ervan kreeg. Een geaard, fris, rustig en stil gevoel. In contact met de essentie. De beslissing een teachertraining in India te volgen was snel genomen. In februari 2015 ben ik naar Rishikesh India gereisd om daar de docentenopleiding tot hatha- en astanga-docent te volgen. Een geweldige ervaring die ik graag met jullie wil delen. De lessen die ik geef zijn persoonlijk, vriendelijk en kalm. Niet te zweverig, al kan ik een vleugje spiritualiteit wel waarderen, maar vooral aards en nuchter. Thuiskomen bij jezelf is voor mij het belangrijkste wat ik je wil laten ervaren als je yoga doet. Dat je je lekker in je lijf voelt, in contact bent met je zelf, geaard, en vanuit daar open bent naar buiten. Dus eerst naar binnen en vanuit daar naar buiten.
Op basis van mijn opleiding en mijn ervaring heb ik mijn eigen lesstijl ontwikkeld. Die stijl kenmerkt zich door constant te benoemen waar de ontspanning of juist de inspanning gebracht mag worden, en waar de adem naar toe mag gaan. Dit benoemen bevordert het lichaamsbewustzijn van de deelnemers en draagt bij aan diepe focus. Mijn lessen hebben pit en zijn verfrissend. Na de les voel je dat je wat gedaan hebt, en voel je je tegelijkertijd heerlijk ontspannen. Je voelt je doorstroomt, geaard en kalm. Mijn lessen eindigen steevast met een langzame bodyscan en een heerlijke savasana. Loslaten en landen in je lijf. Aanvaarden wat er is en dat het oké is. Je bent goed zoals je bent en bent van harte welkom.
Naast de groepslessen kun je bij mij terecht voor coaching. Mijn heldervoelend zijn en sterke intuïtie zijn het kompas waarmee ik je begeleid op de weg die jou thuis brengt bij jezelf. In de coachingsessies leer ik je hoe je vanuit je hoofd in je lichaam zakt en leer ik je de signalen van je lichaam herkennen die aangeven wat er nodig is, zodat je ernaar kunt gaan luisteren. Je eigen grenzen bewaken en leven vanuit jouw essentie, vanuit jouw hart. Zodat je je eigen unieke pad gaat bewandelen. Er ontstaat ruimte voor jezelf en zoveel meer energie.
De behandelingen en methodieken die ik gebruik zijn:
– genezend ademen ®
– (yin) yoga
– essentiële meditatie
– Shiatsu
– Qigong
Voel je welkom om me te bellen als je voelt dat dit misschien iets voor jou is.
Boek een yogales bij Strike That Pose!

Helen

Mijn naam is Helen, geboren en getogen in Friesland en woonachtig te Gorredijk, getrouwd met een kanjer en trotse moeder van een volwassen zoon. Mijn stijl is gepassioneerd met humor en diepgang vanuit een sterk gevoel voor Ubuntu, waarbij de lessen toegankelijk zijn voor iedereen. In eerste instantie was mijn kennismaking met yoga vooral fysiek gericht en pas later ontdekte ik de mentale voordelen en de verbinding die yoga letterlijk betekent. Balans tuddrn Yin en Yang, tussen Wilskracht en overgave. Ik zie je graag. Hartgroet, Helen
yin-yoga-gorredijk-helen-dru-yoga