De docenten - Strike That Pose Yoga
15278
page,page-id-15278,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Josien

In 2010 ben ik begonnen met yoga. Ik was er nieuwsgierig naar en sindsdien heb ik af en aan yoga beoefend, tot ik in 2013 een docent leerde kennen die me echt inspireerde en me liet zien wat het ware effect van yoga kan zijn. Ik werd gegrepen door yoga, de filosofie en het gevoel wat ik ervan kreeg. Een geaard, fris, rustig en stil gevoel. In contact met de essentie. De beslissing een teachertraining in India te volgen was snel genomen. In februari 2015 ben ik naar Rishikesh India gereisd om daar de docentenopleiding tot hatha- en astanga-docent te volgen. Een geweldige ervaring die ik graag met jullie wil delen. De lessen die ik geef zijn persoonlijk, vriendelijk en kalm. Niet te zweverig, al kan ik een beetje spiritualiteit wel waarderen, maar vooral aards en nuchter. Thuiskomen bij jezelf is voor mij het belangrijkste wat ik je wil laten ervaren als je yoga doet. Dat je je lekker in je lijf voelt, in contact bent met je zelf, geaard, en vanuit daar open bent naar buiten. Dus eerst naar binnen en vanuit daar naar buiten.
Op basis van mijn opleiding en mijn ervaring heb ik mijn eigen lesstijl ontwikkeld. Die stijl kenmerkt zich door constant te benoemen waar de ontspanning of juist de inspanning gebracht mag worden, en waar de adem naar toe mag gaan. Dit benoemen bevordert het lichaamsbewustzijn van de deelnemers en draagt bij aan diepe focus. Mijn lessen hebben pit en zijn verfrissend. Na de les voel je dat je wat gedaan hebt, en voel je je tegelijkertijd heerlijk ontspannen. Je voelt je doorstroomt, geaard en kalm. Mijn lessen eindigen steevast met een langzame bodyscan en een heerlijke savasana. Wat ook kenmerkend is voor mijn lessen is dat ik altijd dezelfde muziek gebruik. Die muziek draagt bij aan het landen in de les, op je yogamat en in je lijf.
Naast dat ik docent yoga ben, ben ik ook moeder van Ravi, verloofde van Arun en ontwerpster, van onder andere logo’s, huisstijlen, babykaartjes en muurschilderingen.
Boek een yogales bij Josien

Cilia // Yin Yoga

Mijn naam is Cilia Wüst. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Onderhand woon ik alweer 28 jaar in Heerenveen. Mijn 2 dochters wonen, studeren en werken in Groningen en Amsterdam. Ik werk als coach, beeldend therapeute en yoga teacher in Friesland. Ik vind het heel fijn bij Strike That Pose Yoga op de vrijdagochtend Yin Yoga te brengen.
De yoga, zoals ik die doorgeef, heeft de focus op het bewust worden van het lichaam en haar / zijn taal. Deze bewustwording brengt je dichter bij jezelf, je grenzen en mogelijkheden in de breedste zin, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Daarnaast is de adem een belangrijk gereedschap met veel kracht waar ik jou graag bewust van maak tijdens de asana’s / yogahoudingen. Mijn lessen zijn zacht van aard; gericht op voelen, gronden, uit het hoofd in het lichaam zakken.
Namasté.
Ervaar een heerlijke Yin sessie met Cilia
yoga-gorredijk-strike-that-pose-easy-flow-cilia

Tessa // Easy Flow en Yin Yoga

In 2015 werd ik geïnspireerd door yoga. Ik woonde in Groningen en was fitness docent. Ik zat altijd in de ‘yang’ energie en was door de vele adrenaline in mijn lichaam vaak onrustig. Toen ik voor het eerst mee deed met een yoga les wist ik: Dit wil ik ook overbrengen op mensen! Ik voelde een enorme innerlijke rust en heb toen al snel besloten om na mijn studie naar India af te reizen om daar een yogaopleiding te gaan doen. Dit was een geweldige ervaring en ik heb vervolgens als reizende yogi les mogen geven in Frankrijk, Bali en Australië. Nu ben ik alweer een tijdje op Nederlandse bodem geland en ben ik dankbaar dat ik op donderdagavond 2 lessen bij Stike That Pose mag geven. Easy Flow en Yin Yoga. Mijn lessen beginnen altijd met een meditatie gericht op de adem, waarbij de essentie is om uit het hoofd, in het hart te keren en vervolgens begeleid ik je door de oefeningen waarbij ‘stilte in de beweging’ mijn hoofdmodus is. We sluiten af met een heerlijke savasana waarbij je weg mag dromen en ik af en toe mijn gitaar pak en een mantra voor je zing.
Tot snel en Namaste, Tessa
Boek je les bij Tessa
yin-yoga-gorredijk-tessa-grondsma