Workshops - Strike That Pose Yoga
15664
page,page-id-15664,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
strike-that-pose-yoga-gorredijk-yoga-friesland

Workshops

Wil je je meer verdiepen in yoga, ge├»nspireerd worden, kennis maken met de Indiase keuken, meer te weten komen over de chakra’s en de yogafilosofie? Dan is een workshop iets voor jou!

18 februari 2017: Yoga & Intuitief Schilderen

Op zaterdag 18 februari 2017 nodigen wij, Josien en Geertje, je uit om de unieke combinatie van yoga en schilderen te ervaren. We beginnen de ochtend met een ontspannende yogales, waarin je het lichaam met aandacht beweegt en los maakt en contact maakt met je dieper liggende gevoel en intuitie.

Tijdens de yogales richt je je aandacht naar binnen, en maak je contact met jezelf. Het gaat om dat gene wat jij van binnen beleeft om te zetten in kleuren, vormen, ritme en beweging. Door de verbinding met jezelf, kun je gaan schilderen vanuit je gevoel en je intuitie.

Na de yogales (van ongeveer 1,5 uur) is er tijd voor koffie of thee met wat lekkers, waarna we met de schilderworkshop beginnen. Deze duurt ook ongeveer 1,5 uur. Na afloop kun je je werk mee naar huis nemen.

De workshop wordt gegeven in de bijzondere open sfeer van het kerkje aan de Brouwerswal in Gorredijk, waar Geertje sinds een paar maanden woont. Geertje Biessen is kunstenares en ze staat vooral bekend om haar expressionistische vrouwfiguren op doek in acrylverf. Tevens maakt ze woonaccessoires (meditatiekussens!).

Wij verheugen ons enorm op jullie te ontmoeten tijdens deze bijzondere workshop!

Voor aanmeldingen kun je mailen naar info@strikethatpose.nl, bellen met 0621500833 of je plek reserveren via de webshop. De kosten inclusief koffie, thee, wat lekkers en de schildersmaterialen zijn 35 euro per persoon. Als je niet via de webshop reserveert, graag contant en gepast op de dag zelf betalen. Als je mee wil doen, meld je dan snel aan! Er is een beperkt aantal plekken.